ce imi Place

Am nevoie de stickere, incep campionatele de Raliu si Hillclimb

.......................................................................................

Dupa cum multi dintre voi stiti ca luna martie este si luna in care Campionatul National de Raliuri debuteaza ca in fiecare an la Brasov. Problema este alta, ca de bucuros, sunt foarte bucuros ca incepe sezonul 2017, dar problema mea a fost una destul de mare, insa am rezolvato.

Pai sa va spun despre ce este vorba. NU am avut stickere personalizate cu logo-ul site-ului meu pregatite pentru noul sezon, asa ca am dat o cautare in lung si-n lat a orasului, nimeni nu m-a putut ajuta intru-un timp asa de scurt. Adica imi trebuia” IERI “! Am cautat pe net de mi-au sarit ochii din cap, pana am gasit un site unde am rezolvat marea problema si chiar foarte convenabil.

Sa va povestesc in continuare, ca am avut o alta dilema cand am ajuns pe site. Am gasit o sumedenie de chestii, sincer nu prea stiu ce sunt, insa mi-a atras atentia o chestie pe care o fac ei, adica fac stickere in relief, hmmm…interesant. Deja m-a dus gandul sa fac un logo sa pot face acestea in relief, ar da foarte bine pe masinile de concurs.

Buuun…dupa ce m-am hotarat, am facut repede un logo sa le pot face si in relief si asa au fost facute. Am dat comanda la Urban Print si spre surprinderea mea, a doua zi primesc un mesaj de la curier, cum ca am de ridicat un colet de la ei de la firma mai sus mentionata, am ramas asa…CEEE? Asa rapid s-au miscat baietii?

Am zis bine, poate s-au miscat rapid, insa calitatea sigur lasa de dorit daca au onorat comanda asa rapid. Spre surprinderea mea, din nou, stickerele se prezinta extraordinar de bine, cu folie de protectie solara, cu waterproof, iar adezivul este unul care tine, nu se dezlipeste cu una cu doua, ceea ce este foarte bine.

Deci…sa tragem concluzia din aceasta intamplare si unde incadram firma respectiva. Pai cum sa va spun, nu am cum sa le dau o nota mica, au facut lucru de calitate intr-un interval foarte scurt de timp. Daca ar trebui sa le dau o nota de la 1 la 10, i-as nota cu nota 9.

10 este nota profesorului, asa spunea un profesor in scoala. Niciodata nu dadea nota aceasta. Deci..felictarile mele domnilor sau doamnelor de la Urban Print.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *