ce imi Place

Andrei Dumitrescu S-A Impus La Resita In Cadrul Memorialului Werner Hirschvogel

.......................................................................................

La bordul unui monopost Tatuus, Andrei Dumitrescu s-a impus in Memorialul Werner Hirschvogel in fata lui Bogdan Cuzma si a lui Paul Andronic.

Memorialului Werner Hirschvogel a contat ca si etapa a IV-a din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop si s-a desfasurat in perioada 1-2 iulie la Resita. In cadrul acestui eveniment, s-a mai desfasurat si etapele VII si VIII din noul campionat CNVC2.

Andrei a reusit sa obtina cei mai buni timpi si in mansele de recunoasteri, dar si in cele de antrenamente cronometrate de la Resita. Acesta a reusit sa obtina un timp de 02:07.597 in prima mansa de concurs, urmat de Cuzma care reuseste sa incheie aceasta mansa cu un ecart de +00:08.317. La bordul unui Mitsubishi Lancer EVO V de clasa H4, reuseste al treilea timp pe aceasta mansa, insa cu un timp de +00:10.290 fata de Dumitrescu.

Mansa a doua de concurs este adjudecata de acelasi personaj, urmat de Cuzma si Andronic, iar podiumul general fiind in aceeasi ordine.

La grupa 2RM – F2 (  doua roti motrice fata ) s-a impus Gabriel Ene la bordul unei Honda Civic EP3, urmat de Septimiu Marghitas cu o masina de clasa A4, urmat de Resiteanul Claudiu Ciuca care termina etapa pe pozitia a treia la aceasta grupa.

Costi Stratnic sa impus la 2RM-GT (doua roti motrice spate) la bordul unui superb Logan STCC, urmat de Emil Nestor…citeste restul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *