ce imi Place Recomandare

Ce poti face in 59 de secunde intr-o afacere.

.......................................................................................

Astazi doresc sa vorbesc despre o aplicatie foarte utila micilor interprinzatori si numai. Aplicatia se numeste 59sec si se poate gasi si descarca de pe siteul 59sec.com.

Ce face aplicatia aceasta si cu ce poate ajuta o firma.  Aplicatia care am mentionato in randurile de mai sus, ajuta interprinzatorii sa raspunda leaduri-lor, prin aceasta apicatie potentiali clienti ai firmei dumneavoastra, pot primii un raspuns in 59 de secunde, astfel rata de vanzare a produselor dumneavoastra este mult mai mare, iar increderea dumneavoastra va fi una foarte buna in ochii clientiilor dumneavoastra fiind foarte eficienti si rapizi in rezolvarea si servirea clientului.

Acum vreau sa va prezint o procedura foarte simpla prin care aceasta aplicatie este apreciata de companiile care se respecta si sunt serioase. Sa spunem ca vine un potential client care doreste sa achizitioneze un produs de la dumneavoastra de pe site, agentii de vanzari ai firmei primesc notificare imediat fie prin sms, mail s.a.m.d, primul agent disponibil preia leadul, apoi contorul aplicatiei se opreste.

Agentul de vanzari suna sub 59 secunde potentialul client, apoi dupa incheierea convorbiri cu clientul, agentul intra in CRM pentru a specifica statusul, iar seful poate vedea foarte rapid care sunt datele si graficele vanzariilor firmei.

Ceea ce mie imi place la aceasta aplicatie pe care o folosesc pe un magazin online, este acel sunet care ii place oricarui interprinzator. La fiecare vanzare pe care o faci, poti fi anuntat de telefon printr-un sunet similar cu cel a unei case de marcat.

Ceea ce am mai vazut si spun ca este un lucru foarte bun care da un plus acestei aplicatii, este anuntarea celui care se ocupa de toata echipa de agentii de vanzari in cazul in care echipa pe care o gestioneaza nu raspunde in timp util lead-urilor venite,  adica el primeste o notificare prin sms, mail caci echipa nu a raspuns lead-urilor, iar el prin aceasta intarziere pierde bani, chiar si increderea clientiilor.

De curand s-a facut un studiu in care s-a facut un grafic a raspunsurilor in timp util la lead-uri, iar acest grafic il puteti urmarii in imaginea alaturata. grafic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *